Monday, March 9, 2009

free session ktorg

selase lepas ktorang dah xde SDG.. kepada yang xtau, SDG tu ape... maksudnye ialah.. self development group.. kna speaking2 konon2nye.. untuk improvekan english student2 kat uum neh.. tp kebanyakkannye handle sdg nih casual je.. xde focus btul pon.. based on lecturer gak... kalau lecturer skema, bosan ler.. heee


so hari tu ktorg g men badminton kat kompleks sukan uum... sesaje nak kuarkan peloh.... yang paling excited main si hilmy mentang2 terrer.... hehehehe mau xnye... raket die je dah beratus... paling mahal 500 kot... best gle dapat main pakai raket mahal... heheheheh
pemain2 yg hadir adalah seperti berikut:

1. ntahsesapentah.. heheh
2. rumate
3. amoi
4. hilmy
5. syazwan
6. azuan
7. shuban


dah lame x bersukan,, sakit-sakit la gak badan main badminton.. adoyai... nak turun katil pon dah mcm org tua.. hahahhaha

main tu main la gak.... tapi ade satu bende yang aku xtahan... member aku ni ha... org tgh syok gle main, die leh lak posing kat blakang... aku dah balik, baru rumate tunjuk kt aku gambarnye....bleh lak eh hilmy kau buat pose mcm nih... hehehheh


ni pose ape namenye mi?

hahahahaha tu la... len kali jangan buat pose yang pelik2, aku akan blog kan cte pasal kau... hahahahha biar adek kau ngn wan ju bace cerite nih... stay tune mi.... heee

1 comments:

Shitsurei shimashita said...

amik coz human development ke?

 
NTaHSeSaPeNTaH © 2007 Template feito por Templates para Você